Апартамент с три самостоятелни стаи и паркомясто в кв.Виница

€60 000
Вид имот: 3-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 22505

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: преди акт14
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

Риком България продава тристаен апартамент в кв.Виница. Апартаментът е разположен на партерен етаж в новострояща се жилищна сграда. Състои се от : коридор, дневен тракт с кухненски бокс и излаз на веранда/ прилежащ двор/, две спални, баня с тоалетна. Апартаментът ще бъде завършен по БДС. Паркомясто, включено в цената! Кв.Виница се намира на 7 км.от Варна и на 3 км. от КК „Св.Св.Константин и Елена”- с удобен и лесен достъп до тях. В квартала има обединено детско заведение, читалище, училище, множество търговски обекти, банков офис, лекарски кабинети.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 22505

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството