Апартамент с две спални, всекидневна с кухн.бокс и четири мокри помещения до Централна поща!

€179 000
Вид имот: 3-стаен   |    Варна
  Код на офертата: 26783

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент до Централна поща с реална площ 90кв.м., таванска стая 26кв.м., две мази с обща площ 17,5кв.м.. Етаж: 3 от 4.

Разпределение: коридор, кухненски бокс с трапезария с тераса, две самостоятелни спални и четири мокри помещения- баня, тоалетна, перално и килер.

За ремонт.

Място за паркиране в двора, както и свободно паркиране в режим на синя зона.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 26783

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството