Апартамент с две спални в затворен жилищен комплекс в местност Траката! На 500м от морето!

€77 000
Вид имот: 3-стаен   |    Траката, Варна
  Код на офертата: 17011

Предимства

✔ Асаньор
✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ Асаньор
✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент в модерен жилищен комплекс от затворен тип , с площ: 96 кв.м.. Етаж: 1 от 4. Разпределение: коридор, просторен дневен тракт с кухненска част с тераса, родителска спалня, детска стая и комбиниран санитарен възел. На разположение на собствениците има басейн, сауна, денонощна охрана, видеонаблюдение, двор с детски кът, барбекю. Състояние: БДС.

Паркомясто включено в цената.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:17011

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството