Апартамент с две спални в Гръцката махала! Подземен гараж в цената! Морска панорама!

€249 000
Вид имот: 3-стаен   |    Гръцка махала, Варна
  Код на офертата: 20983

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Гараж
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава необзаведен тристаен апартамент с гараж в сърцето на гръцката махала. Реална площ 125 кв.м, прилежаща маза и подземен гараж. Жилището се намира на четвърти последен етаж в сграда с асансьор.

Състои се от просторен дневен тракт /около 45кв.м./с излаз на голяма тераса с панорамна гледка, спалня 18кв.м. с тераса, втора спалня 15кв.м. с голяма остъклена тераса /зимна градина/, баня с вана, отделна тоалетна.

Апартаментът се продава без мебелите.

Подземен гараж.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 20989

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството