19519

€115 000
Вид имот: 3-стаен   |    ЗК Тракия, Варна
  Код на офертата: 19519

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ В строеж: преди акт14
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага двустаен апартамент в новострояща се сграда в центъра на гр.Варна.

с площ:115,31 кв.м.. Етаж: 7 от 7. Разпределение: антре, дневен тракт с кухненска част с тераса, две спални и комбиниран санитарен възел. Високо качество на строителство. Доказан строител. Степен на завършване при издаване: БДС.

Възможност за закупуване на паркомясто в подземен паркинг.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 19519

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството