17540

€110 000
Вид имот: 3-стаен   |    Чаталджа, Варна
  Код на офертата: 17540

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага тристаен апартамент в нова сграда в района на Базар Левски и Чаталджа. Площ: 137,56 кв.м. Намира се на втори етаж в сградата. Изложение югозапад. Сградата е въведена в експлоатация през 2019 год.

Разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, общ санитарен възел, тоалетна, склад, широка тераса пред трите стаи.

Възможност за довършване „до ключ“.

Възможност за закупуване на гараж в подземния паркинг на сградата.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 17540

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството