Тристаен апартамент с прекрасна панорама в СО Траката

€150 000
Вид имот: 3-стаен   |    м-т Горна Трака, Варна, област
  Код на офертата: 23990

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Гараж
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава апартамент с прекрасна панорама в СО Траката. Апартаментът е разположен на четвърти / последен/ етаж в тухлена сграда от 2014 г., без асансьор. На чиста площ от 93 кв.м.са разпределени : коридор, просторен слънчев дневен тракт с кухня, две спални, баня с тоалетна в едно помещение, две тераси. Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван, готов за ползване. В цената е включен гараж.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 23990

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството