Тристаен апартамент в пешеходна достъпност от морето.

€77 000
Вид имот: 3-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 22261

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага ТРИСТАЕН, завършен „до ключ“ апартамент, в близост до плажа. Имотът е с площ 95кв.м. и се намира на 2/6 етаж в сграда с асансьор. Състои се от: коридор, просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, перално помещение, баня и тоалетна, отделно тоалетна, голяма тераса пред трите стаи. Символична такса поддръжка. Комплексът разполага с басейн и детска площадка.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:22261

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството