ПРЕКРАСНА ИНВЕСТИЦИЯ в апартамент с две спални и жилищна площ 73 кв.м.

€86 000
Вид имот: 3-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 5017

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Входа се заключва

Описание

ЕКСКЛУЗИВНО!!!

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага инвестиция в апартамент с две спални с жилищна площ 73 кв.м. Разпределение: коридор, дневен тракт обособен с кухненски бокс, две самостоятелни спални, баня и тоалет, тераса. Състояние: ПОЛУОБЗАВЕДЕН. Сградата е луксозно изпълнение с акт 16 и се намира на пешеходно разстояние до морето.

Ключ в офиса!

Огледи – в удобно за Вас време!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 5017

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството