Тристаен апартамент в сърцето на „Св.Св.Константин и Елена“. БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА.

€101 590
Вид имот: 3-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 17905

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага ТРИСТАЕН апартамент с ПАРКОМЯСТО в „Св.Св.Константин и Елена“. Сградата е въведена в експлоатация, БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА, асансьор, на пешеходно разстояние от плажната ивица. Апартаментът е разположен на трети етаж и се състои от: входно антре, просторен дневен тракт с обособен кът за кухненски бокс, две спални, голяма баня с тоалет, тераса и прилежаща маза. Апартаментът е завършен до ключ с напълно оборудвано санитарно помещение, както и с поставен климатик в дневната. В сградата се продават и други апартаменти.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 17905

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството