Само на 500м от плажа на к.к.Св.Св.Константин и Елена! Апартамент с две спални в модерна нова сграда!

€114 000
Вид имот: 3-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 16466

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество

Описание

СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА! 500м ОТ МОРЕТО! БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага южно жилище в нов комплекс в самия курортен комплекс с площ: 104,24 кв.м. и ЧЖП 70,40 кв.м., тераса 27 кв.м… Етаж: 3 от 5.

Курортът разполага с медицински съоръжения (басейни с минерална вода), калолечение, множество ресторанти, барове, кафенета, развлекателни центрове за деца с водни пързалки, трамплин, картинг, магазини и др.

Разпределение: антре, просторен дневен тракт с кухненска част, две спални, килер и общ санитарен възел. Широка тераса опасва апартаментът. Високо качество на строителство. Доказан строител. Степен на завършване при издаване: БДС.

Възможност за закупуване на паркомясто.

Възможност за договаряне на довършителни дейности.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:16466

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството