ЮЖНО изложение. Просторен и слънчев двустаен апартамент. Безпроблемно паркиране в района!

€250 /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    Нептун, Варна
  Код на офертата: 7373

Предимства

✔ Асаньор
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Без отопление
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Климатик

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага просторен и слънчев двустаен апартамент с жилищна площ: 60кв.м. Южно изложение. Етаж: 9 от 9. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненски бокс , спалня, баня с тоалет. Състояние: след ремонт. Напълно обзаведен и оборудван, с панорамна гледка към центъра на града и морето. Безпроблемно паркиране в района.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 7373

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството