Просторен и слънчев апартамент , напълно обзаведен и оборудван

€250 /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    ЛК Тракия, Варна
  Код на офертата: 7359

Предимства

✔ В строеж: акт16
✔ Без отопление
✔ Интернет

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага просторен и слънчев имот с жилищна площ: 65 кв.м. Етаж: 4 от 5. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненска част , спалня, баня и тоалет. Състояние: напълно обзаведен и оборудван с вградена фурна марка Gorenje, вграден керамичен плот Electrolux, вграден абсорбатор TAURUS, вградена AEG съдомиялна, пералня Ariston, хладилник Bosch; климатик Inventor; климатик Midea; Депозит в размер на един месечен наем.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 7359

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството