Просторен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв.Възраждане

€72 500
Вид имот: 2-стаен   |    Възраждане 2, Варна
  Код на офертата: 24435

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава просторен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв.Възраждане. Апартаментът е разположен на шести етаж /от общо осем/. се от: коридор, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, тераса. Степен на завършеност: БДС. Сградата е пред АКТ 15.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 24435

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството