Полуобзаведн двустаен апартамент в нова сграда с акт 16 в кв.Бриз! До стадиона!

€53 000
Вид имот: 2-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 16214

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! АКТ16! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в кв.Бриз с площ: 46 кв.м..Среден етаж. Изложение: изток.

Отлична локация, в близост до бул. Васил Левски и новостроящия се стадион. Високо качество на строителство. АСАНСЬОР. ЛУКСОЗНИ ОБЩИ ЧАСТИ. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част с тераса, спалня, общ санитарен възел и складово помещение точно срещу входната врата. Апартаментът е оборудван с нова кухня, нови ел. уреди: бойлер, пералня, печка, ширм, котлони и е готов за ползване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16214

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството