Подходящ за инвестиция двустаен апартамент в района на Колхозен пазар

€48 900
Вид имот: 2-стаен   |    Колхозен пазар, Варна
  Код на офертата: 17043

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава двустаен апартамент в района на Колхозния пазар на града Варна. Апартаментът е разположен на първи жилищен етаж в тухлена сграда от 2010 г., въведена в експлоатация. Състои се от : дневен тракт с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Прилежаща маза. Апартаментът е в добро състояние. Подходящ и за инвестиция!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата:17043

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството