Обзаведен двустаен имот в кв. Бриз! Подземно паркомясто в цената!

€119 000
Вид имот: 2-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 24854

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага обзаведен двустаен имот в кв. Бриз. Подземно паркомясто в цената. Чиста площ: 75.90 кв.м., с общи части – 87.10 кв.м. Разположен на първи висок етаж /реално втори/ в сграда с хидравличен асансьор. Сградата е газифицирана и въведена в ескплоатация през 2009г. Разпределение: коридор, голям дневен тракт с кухня 30.13кв.м., спалня 14.98 кв.м., баня и WC 4.94кв.м., перално помещение, килер, просторна тераса. Много светло и топло жилище с източно изложение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на обявата: 24854

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството