Обзаведен апартамент в кв.Трошево! Просторен двустаен апартамент с дневен тракт 25кв.м и спалня 16кв.м.!

€99 900
Вид имот: 2-стаен   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 24903

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН! ГОТОВ ЗА ПОЛЗВАНЕ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ продава двустайно жилище в кв.Трошево. Площ: 78кв.м, ЧЖП 64,4кв.м, прилежаща маза 4,5кв.м..

Тухлена кооперация въведена в експлоатация през 2016год.. Етаж: 2 от 7. АСАНСЬОР. Изложение: ЮГ.

Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненски бокс и трапезария, спалня и комбиниран санитарен възел. Широка тераса на която има излаз от двете стаи.

Подобрения: напълно обзаведен и оборудван.

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, пълно обслужване по сделката, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит! КОД на обявата:24903

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството