Нов двустаен апартамент с АКТ 16!

€42 000
Вид имот: 2-стаен   |    Кайсиева градина, Варна
  Код на офертата: 13731

Предимства

✔ Асаньор
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ ТЕЦ
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С АКТ16! Риком България ви предлага апартамент в нова сграда в Кайсиева градина. Локацията е с бърз достъп до бул. Цар Освободител и бул. Трети март в непосредствена близост до училище , детска градина и спирки на градския транспорт. Етаж 5-ти последен. Плосък покрив, без скосове.

Разпределение: антре, дневен тракт с кухненска част с тераса, спалня, б-т, килер.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 13731

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството