Напълно обзаведено двустайно жилище в кв. Левски, до Втори корпус на ВИНС и Техническия университет

€59 500
Вид имот: 2-стаен   |    Левски, Варна
  Код на офертата: 16215

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт15
✔ Масивна външна врата
✔ Входа се заключва

Описание

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН! РИКОМ БЪЛГАРИЯ продава двустайно жилище в кв. Левски, до Втори корпус на ВИНС и Техническия университет. Площ: 51,64 кв.м, чиста жилищна площ: 42,33 кв.м.. Тухлена кооперация ПРЕД АКТ16. Етаж: 6 от 8. АСАНСЬОР. Изложение: ЮГОЗАПАД. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненска част и тераса, спалня и баня-тоалет. Състояние:отлично. Подобрения: напълно обзаведен и оборудван. Прилежаща маза.

В момента жилището е отдадено под наем срещу месечен наем от 500лв.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16215

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството