Напълно обзаведен двустаен апартамент в модерна нова сграда!

€65 000
Вид имот: 2-стаен   |    ЛК Тракия, Варна
  Код на офертата: 16906

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

‎НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в района на Зимно кино Тракия с площ: 65 кв.м.. Отлична локация, в близост до Макдрайв, Колхозен пазар и спирки на градски транспорт.. АСАНСЬОР. ЛУКСОЗНИ ОБЩИ ЧАСТИ. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част; спалня и комбиниран санитарен възел. Двете стаи излизат на общ балкон.

Готов за нанасяне!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16906

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството