Напълно обзаведен апартамент в близост до ТУ и Втори корпус на ВИНС, в кв.Левски!

€79 900
Вид имот: 2-стаен   |    Левски, Варна
  Код на офертата: 16835

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в кв. Левски с площ: 72 кв.м., ЧЖП 60 кв.м. БЕЗ СКОСОВЕ. Отлична локация, в близост до ТУ и Втори корпус на ВИНС. АСАНСЬОР. ЛУКСОЗНИ ОБЩИ ЧАСТИ. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част 25 кв.м.; спалня 13 кв.м и комбиниран санитарен възел. Двете стаи излизат на общ балкон.

Готов за нанасяне!

Прилежаща маза.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16835

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството