Кокетен двустаен апартамент в кв.Трошево, подходящ за инвестиция

€68 000
Вид имот: 2-стаен   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 22883

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава двустаен апартамент в кв.Трошево. Апартаментът е разположен на трети / последен / етаж в малка тухлена сграда от 2010 г., въведена в експлоатация. Южно изложение! Статут апартамент! На чиста площ от 50 кв.м. са разпределени: коридор, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Прилежаща маза. Апартаментът е подходящ за инвестиция! Продава се напълно обзаведен и оборудван, готов за ползване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 22883

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството