Имот с действащ бизнес! Статут: Ателие за живеене /битов ток/, разделен на две студия по 30 кв.м.

€92 000
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 24683

Предимства

✔ Обзаведен

Описание

Риком България продава имот с действащ бизнес. Имотът е със статут на Ателие за живеене /битов ток/, разделен на две студия по 30 кв.м. с отделни входове, бани и тераси. Напълно обзаведени през 2020г. и в отлично състояние. Пълен набор от документи, категоризиран е в Община Варна като място за настаняване клас В.

Налично видеонаблюдение, както и система, подобна на СОТ! В района няма проблеми с паркирането, паркира се непосредствено пред имота или на отсрещния тротоар.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на обявата: 24683

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството