ГОТОВ ЗА НАНАСЯНЕ! Слънчев апартамент, напълно обзаведен и оборудван!

€220 /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    Общината, Варна
  Код на офертата: 7421

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Климатик

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага слънчев имот с жилищна площ: 35кв.м. Етаж: 4 от 5. Разпределение: коридор, кухня, спалня и баня с тоалет. Състояние: напълно обзаведен и оборудван с микровълнова, фурна, котлон, хладилник, абсорбатор, кана за гореща вода, климатик, пералня, ТВ /32“/, тераса. Готов за нанасяне. Кабелна телевизия и Интернет в цената. Депозит в размер на един месечен наем.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 7421

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството