ЕКСКЛУЗИВНО! Обзаведен двустаен апартамент в кв.Виница

€44 990
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 16711

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Риком България предлага НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ с прилежаща маза в кв.Виница. Жилището е разположено на трети етаж в четириетажна сграда с АКТ 16 от 2010г. МОРСКА ПАНОРАМА. Изложение:ЮГ. Разпределение:коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалет, тераса пред двете стаи с морска панорама. Отлична локация, в близост до супермаркет, детска градина, автобусна спирка. РАЗПОЛАГАМЕ С КЛЮЧ ОТ ИМОТА.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16711

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството