Двустайно жилище на трети етаж в м-ст Евксиноград. Паркомясто в цената!

€110 000
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Евксиноград, Варна
  Код на офертата: 27550

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага двустайно жилище на трети етаж в м-ст Евксиноград. Паркомясто в цената! Отлична локация с перфектен достъп!

Сградата е с Акт 16. Площ на имота: 73 кв.м. Състои се от: коридор, всекидневна, всекидневна с кухненски бокс, килер, спалня, баня и тоалетна, тераса.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 27550

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството