Двустаен, Възраждане 1

€55 000
Вид имот: 2-стаен   |    Възраждане, Варна
  Код на офертата: 17227

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Портиер/Охрана
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България ви представя двустаен апартамент намиращ се в затворен комплекс във Възраждане 1. Площ 69 кв.м. Разположен на втори жилищен етаж от общо шест. Разпределение: дневна с кухненски бокс, спалня, коридор, тераса, баня с тоалет, килер. Ламинат ,окачен таван, кухненско обзавеждане без техника. Апартаментът е с ТЕЦ. PVC дограма, вградени връзки за климатици в двете помещения. Намира се в близост до автобусни спирки, Кауфланд и Лидъл. В комплекса има видео наблюдение, охрана. Възможност за закупуване на паркомясто.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 17227

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството