Двустаен кокетен апартамент в района на Евксиноград с ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ

700 лв /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Евксиноград, Варна
  Код на офертата: 8111

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ СОТ
✔ Асаньор
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Климатик

Описание

Риком България предлага двустайно кокетно апартаментче в района на Евксиноград. Апартаментът е с квадратура 57 кв. м. , като се състои от: коридор, всекидневна и кухня, отделена спалня, баня и тоалетна, гардеробна. Напълно обзаведен в модерен стил. Южно изложение. Сградата е ново строителство, луксозно изпълнение и в експлоатация от 2015 г. В комплекса функционират: голям басейн, фитнес зала, сауна. Паркирането се осъществява непосредствено пред самата сграда, жива охрана.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 8111

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството