Двустаен апартамент в центъра на кв.Виница! Готов за ползване!

€45 300
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 16793

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

ГОТОВ ЗА ПОЛЗВАНЕ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага двустаен апартамент в кв.Виница с площ: 60 кв.м..Среден етаж. Намира се в близост до центъра на квартала и спирка на градски транспорт. Югоизточно изложение. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част; спалня и комбиниран санитарен възел. Две тераси, една от които е усвоена.

Прилежаща маза.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16793

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството