Двустаен апартамент в центъра на гр.Варна

350 лв /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    Център, Варна
  Код на офертата: 20922

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ отдава под наем необзаведен двустаен апартамент в центъра на гр.Варна, до Централна поща и Катедралния храм. Площ: 60 кв.м. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненски бокс, голяма стая, комбиниран санитарен възел и три дрешника.

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, пълно обслужване по сделката, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит! КОД на обявата: 20922

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството