Двустаен апартамент в новострояща се сграда в жк. Изгрев

€63 860
Вид имот: 2-стаен   |    Изгрев, Варна
  Код на офертата: 23187

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава двустаен апартамент в новострояща се луксозна сграда в жк Изгрев. Достъп по асфалтов път! Апартаментът е разположен на трети етаж /от общо десет/. Състои се от: коридор, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Степен на завършеност БДС. Възможност за закупуване на паркомясто. Отлично предложение както за живеене, така и за инвестиция!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:23187

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството