Двустаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Виница

€66 635
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 18576

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: преди акт14
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ с площ 66.64 кв.м. Разположен на 4/5 етаж в новострояща се жилищна сграда с отлична локация. АКТ 15!

Разпределение: коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса. Прилежаща маза към имота. Общите части на сградата са завършени с гранит, алуминиеви парапети, структурна мазилка и луксозен хидравличен асансьор. Фасадата на сградата е изпълнена с външна хастарна мазилка, 10см топлоизолация и силиконова мазилка. Положена еластична звукоизолационна подложка, за защита от ударен шум – Fonas 31 на всички етажни плочи на сградата. Дворът ще бъде озеленен и с изградена поливна система. Апартаментите ще се издават по БДС. Възможност довършване „до ключ“.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 18576

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството