Двустаен апартамент в нова жилищна сграда в района на Окръжна болница.

€70 000
Вид имот: 2-стаен   |    Окръжна болница, Варна
  Код на офертата: 20755

Предимства

✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ В строеж: преди акт14
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество

Описание

Отлична инвестиция! Риком България продава двустаен апартамент в нова луксозна жилищна сграда в района на Окръжна болница. Доказан строител ! Безкомпромисно качество! Индивидуална схема на плащане. Апартаментът е разположен на 1-ви жилищен етаж. Състои се от: коридор с място за вграден гардероб, дневен тракт с кухненски бокс и тераса, спалня, баня с тоалетна, дрешник. Апартаментът ще бъде завършен по БДС, с положена гипсова мазилка по стените и циментова замазка на пода. Предвидени са блиндирани входни врати за апартаментите. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата. Възможност за довършване “ до ключ“.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20755

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството