Двустаен апартамент в нова жилищна сграда в кв. Възраждане 1

€57 700
Вид имот: 2-стаен   |    Възраждане, Варна
  Код на офертата: 22757

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: кота 0
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в кв.Възраждане 1. Апартаментът е разположен на четвърти етаж/ от общо осем/. Южно изложение! Състои се от: коридор, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, лоджия. Степен на завършеност: БДС. Възможност за закупуване на паркомясто.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22757

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството