Двустаен апартамент в нова сграда в кв.Младост 1

€84 850
Вид имот: 2-стаен   |    Младост, Варна
  Код на офертата: 25807

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Нова тухла! Без преход! Отлична локация! Акт 16!

Риком България продава двустаен тухлен апартамент в кв. Младост. Апартаментът е разположен на четвърти етаж / от общо пет/ в нова съвременна сграда, снабдена с асансьор. Състои се от: коридор, просторен дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, тераса- обща за двете стаи. Готов интериорен проект, който може да се използва от новите собственици.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 25807

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството