Двустаен апартамент в нова сграда с акт 16 с включени 2 паркоместа в цената

€86 000
Вид имот: 2-стаен   |    Варна, Аспарухово
  Код на офертата: 26274

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Паркомясто
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

ЕКСКЛУЗИВНО от Риком България!

Двустаен апартамент в кв. Аспарухово. На 50 метра от парка! 2 паркоместа, включени в цената!

Акт 16!

Разпределение: дневен тракт с кухненска част, спалня с гардеробна, излаз на обща тераса, комбиниран санитарен възел, прилежаща маза.

Изложени: юг/изток. Състояние: БДС.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 26274

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството