Двустаен апартамент в нова сграда с АКТ 16

€73 000
Вид имот: 2-стаен   |    Левски, Варна
  Код на офертата: 19520

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

НОВА сграда с АКТ 16! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! Риком България предлага ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ 80 кв.м на 7/10 етаж. Сградата е завършена и изградена с висок клас материали, отлични общи части и модерна фасада. Апартаментът се състои от коридор, дневна, спалня, килер, баня и две тераси. Стаите са ориентирани на юг с гледка към целия град, морето и Варненското езеро.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 19520

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството