ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В КВАРТАЛ ПОГРЕБИ

€61 800
Вид имот: 2-стаен   |    Погребите, Варна
  Код на офертата: 16755

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България ви предлага напълно обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Погреби. Площ: 62 кв.м. Разположен на първи жилищен етаж от общо четири в тухлена сграда от 2008 г. Разпределение: коридор, всекидневна с кухненска част, спалня, баня и WC, две тераси. Жилището е в отлично състояние. В близост до училища, детски градини, множество магазини и автобусни спирки. Продава се във вида от снимките с всичкото налично оборудване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 16755

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството