Двустаен апартамент в кв. Виница на първи висок етаж

€47 000
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 21604

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Паркомясто

Описание

Риком България предлага двустаен апартамент на първи висок етаж в кв. Виница. Тухлена сграда с Акт 16. Отлична локация, близо до автобусни спирки и магазини. Площ на апартамента – 55 кв.м., от които 2.42 кв.м. маза и общи части. Състои се от: коридор, баня с тоалетна, всекидневна с кухненски бокс, спалня.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на оферта: 21604

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството