Двустаен апартамент в кв.Левски! Сграда с акт 16!

€61 690
Вид имот: 2-стаен   |    Левски, Варна
  Код на офертата: 16699

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ КООПЕРАЦИЯ С АКТ 16! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага жилище в кв.Левски с площ 65 кв.м.. Акт 16 от 2015 год. Етаж: 2 от 2. Изложение: запад/северозапад. Разпределение: просторен и слънчев дневен тракт с площ 27 м2, спалня 12 м2, коридор с ниша подходяща за изграждане на гардероб и комбиниран санитарен възел. Състояние: БДС. Прилежаща маза.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16699

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството