Двустаен апартамент с включено паркомясто в кв. Виница

€50 000
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 20768

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт15
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага двустаен апартамент с включено паркомясто на втори етаж с морска и горска панорама в кв. Виница. Площ на ап. 67 кв.м. Отлична локация на имота. В близост до автобусна спирка, магазини, детска градина и др.

Степента на завършване е фино шпакловани стени, които са боядисани и нивелирана подова замазка, отлични общи части и асансьор. Издава се в състоянието от снимките.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Оферта 20768

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството