Двустаен апартамент с ТЕЦ в кв. Възраждане

€45 896
Вид имот: 2-стаен   |    Възраждане, Варна
  Код на офертата: 18424

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: преди акт14
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Електричество
✔ ТЕЦ
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ТЕЦ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага жилище в нов комплекс в кв. Възраждане с площ:67кв.м.. Етаж: 3от6. Комплекса се намира в близост до главни транспортни артерии и спирки на градски транспорт, до развлекателен парк, ДКЦ и ОДЗ и училища. Разпределение: антре, просторен дневен тракт с кухненска част, спалня, килер и баня с тоалетна. От всекидневната и спалнята има излаз на тераса тип „Лоджия“. Високо качество на строителство. Доказан строител. Степен на завършване при издаване: БДС. Възможност за закупуване на паркомясто с цени от 7 000 Евро.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 18424

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството