Двустаен апартамент с площ 72.76 кв.м.

€70 577
Вид имот: 2-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 23779

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага двустаен апартамент с площ 72.76 кв.м. на втори етаж. Изложение:Югоизток. В комплекса се продават и други апартаменти – двустайни, тристайни и един четиристаен. Апартаментът се предлага завършен по БДС, с поставени интериорни врати по желание на клиента и блиндирана външна врата. По желание на клиента апартаментите могат да се довършат и до „ключ“. Има възможност за закупуване на гараж на цена 13 000 евро. Гаражите се предлагат само за живущите в комплекса. Кварталът е с добра транспортна обезпеченост, с отлични комуникации, основно училище, детска градина, православен храм, ветеринарна клиника, аптеки, бензиностанции, кметство, пощенски клон, банка, множество магазини, супермаркет ‘МАКАО’.

ПРЕДИМСТВА НА СГРАДАТА:

– ИЗБОР ОТ нови апартаменти с морска панорама

– До спирка на автобус и на 15 мин. от центъра на град Варна;

– Само на 3км от плажа;

– Двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти;

– Удобно и функционално разпределение;

– Луксозни общи части;

– Възможност за закупуване на индивидуален гараж.

– Панорамни гледки към морето;

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 23779

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството