Двустаен апартамент с паркомясто, Бриз

€103 000
Вид имот: 2-стаен   |    Варна, Бриз
  Код на офертата: 22514

Предимства

✔ Затворен комплекс
✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Затворен комплекс
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Напълно обзаведен двустаен апартамент. Паркомясто в цената. Чиста площ: 85 кв.м. Разположен на 4-ти етаж от общо 5 в тухлена сграда без асансьор. Строителство 2013г. Готов за нанасяне, пералня, сушилня, печка, телевизор. Разпределение: голям дневен тракт с кухня, спалня, баня и WC, огромна двойна тераса, която може да се усвои. Паркомясто в цената, градина за ползване. Южно изложение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на обявата: 22514

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството