ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО КЛЮЧ С АКТ16! НОВА ТУХЛА!

€55 200
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Евксиноград, Варна
  Код на офертата: 16025

Предимства

✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Необзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО КЛЮЧ С АКТ16! НОВА ТУХЛА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в района на Евксиноград, с площ: 69 кв.м.. Отлична локация, в близост до бул. Княз Борис I. ПЕШЕХОДНО РАЗСТОЯНИЕ ДО ПЛАЖА! Изложение:изток/север. Високо качество на строителство. АСАНСЬОР. ЛУКСОЗНИ ОБЩИ ЧАСТИ. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част с тераса; спалня и комбиниран санитарен възел.

Продава се в степен завършен до „Ключ“: интериорни врати; санитарен възел-фаянс, теракот, подови настилки-ламинат в стаите, гранитогрес в коридор; стени боядисани с латекс.

Възможност за закупуване на паркомясто на цена 3 500 Евро.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16025

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството