Двустаен апартамент до Археологическия музей!

€75 000
Вид имот: 2-стаен   |    Идеален център, Варна
  Код на офертата: 20840

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО АРХЕОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага апартамент с площ: 50кв.м. с таванска стая и маза. Намира се в идеалния център, в близост до Археологическия музей, Общината и бул. Княз Борис. Етаж:3 от 5. Източно изложение.

Разпределение: антре, кухня с трапезария и усвоена тераса, килер, спалня, комбиниран санитарен възел.

Отлично място за живеене или инвестиция за отдаване под наем.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20840

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството