Чудесен двустаен апартамент в района на Колхозния пазар на град Варна

€87 000
Вид имот: 2-стаен   |    Колхозен пазар, Варна
  Код на офертата: 20042

Предимства

✔ Асаньор
✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава чудесен двустаен апартамент в района на Колхозния пазар на град Варна. Апартаментът е разположен на пети /последен/ етаж в нова тухлена жилищна сграда, въведена в експлоатация и снабдена с асансьор. Статут Апартамент! Състои се от: коридор, дневен тракт с кухня, спалня, килер, тераса пред двете стаи, баня с тоалетна. Продава се с оборудвана кухня и баня с тоалетна /във вида от снимките/. Паркомясто, включено в цената!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 20042

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството