€52 031
Вид имот: 2-стаен   |    Левски, Варна
  Код на офертата: 17059

Предимства

✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В НОВА СГРАДА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в кв.Левски. Намира се над бул.Христо Смирненски. Лесен достъп, в близост до булевард. Площ: 69,06кв.м.. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част и тераса; спалня и комбиниран санитарен възел. Панорамна гледка към морето и града.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 17059

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството