16671

€39 000
Вид имот: 2-стаен   |    Владиславово, Варна
  Код на офертата: 16671

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ, ПАНЕЛ ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага слънчево и топло жилище в кв.Владиславово с площ 45 кв.м. Намира се в най-предпочитаната част на квартала. В близост до детска градина и средно училище. Етаж: 6 от 8. Изложение: запад. Разпределение: коридор, кухня с тераса, хол- спалня и общ санитарен възел. Подобрения: сменена дограма, сменени ЕЛ и ВИК, ламинат. Състояние: отлично. Прилежаща маза.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:16671

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството